SUPS logo SUPŠ Bechyně

vlajka CZ vlajka CZ vlajka CZ

NOVINKY


NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ

  • SUPŠ Bechyně vyhlašuje výběrové řízení na pozici učitele odborných předmětů na 3D a 2D modelaci, případně animaci od 1. 9. 2019. Zájemci o tuto pozici pište do 30. 6. 2019 na adresu:
    reditel@supsbechyne.cz, zastupce@supsbechyne.cz
  • SUPŠ Bechyně vyhlašuje výběrové řízení na pozici učitele odborných předmětů zaměřeného na tvorbu videa a na fotografii od 1. 9. 2019. Zájemci o tuto pozici pište do 30. 6. 2019 na adresu:
    reditel@supsbechyne.cz
    zastupce@supsbechyne.cz

135. VÝROČÍ ZALOŽENÍ ŠKOLY

  • Více ZDE
  • Oslavy 135. výročí školy proběhnou 20. - 21. 9. 2019
    Srdečně zveme!

LETNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST 2019


OBOR TECHNOLOGIE SILIKÁTŮ NA NAŠÍ ŠKOLE


ZVEME NA VÝSTAVY 

  • Výstava Střepy a střípky
    Městské muzeum Bechyně 7. 3. - 16. 6. 2019


AKCE VE ŠKOLNÍM ROCE 2018/19


PŘIPRAVUJEME


PRÁVĚ PROBÍHÁ

  • DOPORUČUJEME:
    Aktuální výtvarné a kulturní akce

    Více ZDE

DOPLŇKOVÁ ČINNOST ŠKOLY


NAŠI PARTNEŘI

e na adresu LAUFEN CZ s.r.o. 
Podrobnosti ZDE

www.jika.cz  www.laufen.com/cz

LAUFEN

LASSELSBERGER s. r. o.
Podrobnosti ZDE

NAŠI PARTNEŘI
O firmě: www.rako.cz


 

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ / GDPR

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ / GDPR

Zpracování osobních údajů podle Obecného nařízení 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, tzv. GDPR


Škola zpracovává osobní údaje žáků a zaměstnanců. Ve většině případů je to nutné pro splnění právní povinnosti (příslušného právního předpisu). Zpracování osobních údajů je v takovém rozsahu, v jakém to příslušný právní předpis přikazuje.
Zpracovává-li škola osobní údaje na základě souhlasu, je tento souhlas kdykoliv odvolatelný:

  • zasláním zprávy na e-mailovou adresu: reditel@supsbechyne.cz
  • zasláním dopisu na kontaktní osobu školy: Mgr. Otakar Novák, Písecká 203, Bechyně 391 65

Nařízení GDPR zavádí následující práva subjektu údajů:

  • právo na přístup k osobním údajům, které se o subjektu údajů zpracovávají (čl. 15)
  • právo na opravu v případě vedení nepřesných či neúplných osobních údajů (čl. 16)
  • právo na výmaz („právo být zapomenut“) v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro daný účel nebo byly zpracovávány protiprávně (čl. 17)
  • právo na omezení zpracování, pokud subjekt údajů popírá přesnost údajů, zpracování je protiprávní, správce už údaje nepotřebuje (čl. 18)
  • právo na přenositelnost údajů jinému správci (čl. 20)
  • právo vznést námitku v případě veřejného či oprávněného zájmu (čl. 21)
  • právo podat stížnost u dozorového orgánu - Úřadu pro ochranu osobních údajů - pokud se subjekt údajů domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno nařízení (čl. 77).

Kontaktní údaje pověřence na ochranu osobních údajů:
Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a Středisko služeb školám, České Budějovice, Nemanická 7
gdpr@zvas.cz
tel. 608 057 836
kontaktní místo a doručovací adresa:
Komenského 2235, 390 02 Tábor

Soubory PDF  Záznam o činnosti zpracování osobních údajů