DÍVČÍ KOPANÁ

32. Jaga Cup 2017

Možná nám pár kamarádek ubralo počasí, které se letos moc nepovedlo. Možná to byla jen souhra okolností. Těžko říct. Každopádně nás rozhodně moc nebylo. Kdo ale přijel, ten nelitoval. Pro jistotu jsme objednali halu poprvé za 32 let se bude hrát JAGA CUP pod střechou. Všichni to s potěšením pochválili.

Dámy měly sestavu - Jolana Budíčková, Jitka Hadáčková, Radka Hebláková, Gitulka a Štěpánka Hůrkovy, Romana Křížková, Jarka Lutovská, Eliška Majerová, Eliška a Lucka Myslivečkovy, Vlaďka Staňková a Ondra Platil. Nehrající kouče jim dělaly Monika Gajdošová a Radka Sládková a asistoval jim Ota Leitgeb. My hoši jsme nastoupili v sestavě Štefan Bernáth, Honza Ingr, Evžen Kotouč, Marian Pekár, Vráťa Šťastný a Milan Vágner. Vzhledem k tomu, že jsme hráli „5+brankář“, střídat jsme mohli, jenom když jsme si chvíli zalezli do brány.

32. Jaga Cup 201732. Jaga Cup 2017

Holkám chvilku trvalo, než „se sehrály“, pak už začaly svižně koncertovat. Jejich akce byly oku velmi lahodící a góly, co z nich padaly, byly nádherné. Jeden hezčí než druhý! Byla paráda sledovat, jak si věkově rozdílné hráčky na hřišti krásně rozuměly. Zkrátka, je to jasné. Vzoreček FC DM Bechyně nemá chybu a je skvělý a věčný.

FC DM BECHYNĚ - PROFITEAM  23:38

Branky: 4 - Štěpánka Hůrková a Jolana Budíčková, 3 - Gita Hůrková, 2 - Eliška Majerová, Romana Křížková, Radka Hebláková a Jarka Lutovská, 1 - Jitka Hadáčková (+3 Ondra).

U druhého gólu Štěpánky Hůrkové, celkově pátého FC, jsme přerušili hru a oslavili jsme 1300. gól FC DM Bechyně.

Tisková konference byla tentokrát Na Růžku. Kromě báječného povídání o minulosti i současnosti jsme museli vyhlásit, že nejlepším brankářem byla dneska Jitka Hadáčková, nejlepším šmejdilem před bránou Romana Křížková, nej rozehrávačem Radka Hebláková, nej nahrávačem Eliška Myslivečková, nej obráncem Gita Hůrková, nej útočníky Jolana Budíčková a Štěpánka Hůrková a nejlepší hráčkou Eliška Majerová.

Bylo skvělé, že jsme se sešli. Největší radost jsme měli z novopečené dvojnásobné maminky Gitulky a z nedávno nastalé mladé paní Elišky Majerové.Na rozloučenou jsme rozdali krásné památeční placičky od naší kolegyně Marty Kotkové a na podzim se moc těšíme na jubilejní dvacátý Mikulášův pytel.

Až při záznamu do statistických sešitů se zjistilo, že když Štěpánka vyrovnávala na 2:2, byl to 100. Jaga-cupový gól holek, a 16. gól Profiteamu je zase 300. gól chlapů při Jaga Cupu a dal jsem ho já, Vráťa Šťastný! To se nám to krásně sešlo.

Vratislav Šťastný, trenér FC DM