DÍVČÍ KOPANÁ

13. Jarní pohár v bechyňské hale 21. 3. 2019

V našich „štěstíčkových orange dresech SUPŠ - Reality Horňák“ nastoupila v brance 1 - Iva Šimečková, v poli 6 - Sofi Piatibratova, 9 -Terka Kopecká ©, 12 - Niki Kášková, 14 - Niki Pazderová, 16 - Eny Turková, 18 - Verča Schwarzová a 19 - Klárka Trčková. Smutně fandily Míša Brabencová (bylo jí špatně) a Katy Kleiblová (pochroumaný kotník), chyběly i nemocná Sára Filípková a Barča Benešová, která dopisovala ve škole písemku.

13. Jarní pohár v bechyňské hale 21. 3. 2019

SUPŠ - SZdravŠ Tábor  1:0 (0:0)
Asi nejkvalitnější zápas turnaje. Oba týmy hrály výborně vzadu, náznaky šancí řešily spolehlivé brankářky, takže útok se jen těžce prosazoval. V 15. minutě Eny Turková jen těsně minula bránu, během chvilky ale vyhrála souboj na půli hřiště, ufrnkla obraně a křížná střela zapadla k tyči. Zajímavý zápas pokračoval ve velikým tempu, ale už to tak zůstalo.

OA J.Hradec - ZŠ Chrášťany  0:2 (0:2)

OA J. Hradec - SUPŠ 0:3 (0:2)
Po chvilce rozkoukávání přišla pecka z dálky Terky Kopecké, chvíli za ní se z dálky trefila i Niki Pazderová a byl klid. Z hromady šancí už se pak ujala jediná Verči Schwarzové.

SZdravŠ Tábor - ZŠ Chrášťany 3:1 (1:0)

SZdravŠ Tábor - OA J. Hradec 1:0 (1:0)
Překvapivě naprosto vyrovnanýj zápas rozhodla neskutečná chyba obrany obchodky.

SUPŠ - ZŠ Chrášťany  1:2 (1:2)
Tenhle zápas mohl tabulkou a postupem hodně zamíchat a moc nechybělo a bylo všechno jinak. Začátek je vyrovnaný a díky bojovnosti Verči Schwarzové jdeme do vedení - vyhrála souboj s Luckou Drozdovou a míč dotlačila do brány, jen jsme měli strach o zdraví obou holek. A pak klasika - Sabi Domínová vezme míč, obrana couvá a couvá a Sabča pálí k tyči a Iva dosáhnout nemůže. Po kolikáté už! Zápas rozhoduje maličkej štírek Adélka Kalinová - utekla a trefila. Šancí je přitom dost na obou stranách a s každou proměněnou by se měnily šance na postup do finále. Nakonec zůstal Černý Petr Chrášťanům (skore +1) a do finále jde zdrávka (+2) a my (+3). Kdyby se ale chrášťanským podařilo dát nám ještě jeden gól, hrály finále s námi oni. Jenže nedali...

Pořadí po základní části:
1. FC DM SUPŠ Bechyně, 5.2, 6 bodů
2. SZdravŠ Tábor. 4:2, 6 bodů
3. ZŠ Chrášťany, 5:4, 6 bodů
4. OA Tábor, 0:6, 0 bodů

O 3. místo:  OA J. Hradec - ZŠ Chrášťany  1:1 (1:1)

Finále: SZdravŠ Tábor - SUPŠ Bechyně 2:0 (1:0)

Zase napínavý vyrovnaný mač, jen jsme se prostě z našich dobrých šancí gólu nedočkaly. Zato Zdrávka ano, a jak parádně. Chvíli před polovinou zápasu roh, kop se moc nepovedl, ale prošel obranou a na zadní tyči trkla míč hlavou do brány Chválová, nejmenší na hřišti. Snažíme se vyrovnat, šance máme, ale není nám dáno. Těsně před koncem roh zdrávky a jako přes kopírák - míč proletěl brankovištěm a na zadní tyči hlavička, jen to byla tentokrát Buchcarová. Vítězství zdrávky je zasloužené - oni góly dali, my ne.

Při rozdávání cen jsme gratulovali nejlepší brankářce Natálii Petrákové (OA J. Hradec), MISS turnaje Katce Maitnerové (SZdravŠ), nejlepší střelce chrášťanské Sabče Domínové (6 gólů) a nejužitečnější hráčce naší Terce Kopecké.

13. Jarní pohár v bechyňské hale 21. 3. 201913. Jarní pohár v bechyňské hale 21. 3. 201913. Jarní pohár v bechyňské hale 21. 3. 2019

V našem týmu byla Iva Šimečková v bráně naprosto spolehlivá. V obraně odehrály celý turnaj výborně Niki Kášková s Terkou Kopeckou. V útoku byla nejlepší Eny Turková (jen se trefit!), Verču Schwarzovou brzdilo bolavé koleno. Velmi dobrý turnaj odehrála Niki Pazderová, která pendlovala mezi obranou a útokem a zvládla to moc dobře. První zušenosti sbíraly Klárka Trčková a Sofi Piatibratova.

Po loňském domácím úspěchu jsme letos neobhájili. Škoda těch marodů, mohlo se zatížení víc rozložit a mohli jsme být daleko silnější.Celej turnaj naprosto v pohodě odpískal náš Pišta Bernáth.

Sled zápasů

Zdrávka - Bechyně 0:1 (Turková 0:1)
Jindřichův Hradec - Chrášťany 0:2 (2 - Domínová)
Bechyně - Jindřichův Hradec 3:0 (Kopecká 1:0, Pazderová 2:0, Schwarzová 3:0)
Zdrávka - Chrášťany 3:1 (Brejlová 1:0, Škrdletová 2:0, Fíková 3:0 - Dominová 3:1)
Jindřichův Hradec - Zdrávka  0:1 (Chválová)
Bechyně - Chrášťany 1:2 (Schwarzová 1:0 -  Domínová 1:1, Kalinová 1:2)
O 3. místo: Jindřichův Hradec - Chrášťany  1:1, penalty 1:2 (Heřmánková 1:0, Domínová 1:1, vítězná penalta Domínová 1:2)
O 1. místo: Bechyně - Zdrávka  0:2 (Chválová 0:1, Buchcarová 0:2)

Naši úspěšní střelci: 2 - Verča Schwarzová, 1 - Terka Kopecká, Niky Pazderová, Eny Turková