DÍVČÍ KOPANÁ

PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 7. 11. 2012

FC DM Bechyně - 2. ZŠ Bechyně

Naše hráčky na mlaďoučké soupeřky vlétly dost zostra a skóre poměrně rychle narůstalo. Jenže … Těch vyložených šancí, které měly skončit gólem, bylo daleko víc, a tak jsme z toho zase takovou radost neměli. Nejlepší střelci týmu Karolína, Eva a Eliška se sice trefily, ale jen jednou. To o tréninku to tam sázejí jinak! Naštěstí pálila ostrými kapitánka Tamara a trefila se k velké radosti po individuální akci i prvačka Michala Šedivá. Když Míša za chvíli nádherně "namazala" na gól Elišce, byla radost ještě větší.

PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 7. 11. 2012PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 7. 11. 2012
Družstva FC DM Bechyně a 2. ZŠ Bechyně.
(Foto: Vratislav Šťastný)

Ve druhé půli byl celkový dojem ještě slabší. Už i těch připravených šancí bylo méně a gólů tedy také. Aspoň že se trefily „zadačky“ - Veronika a ještě jednou Tamara. Pak si dívky vybraly slabší chvilku a nechaly dát základce po úniku pěkný gól. Když už  se zdálo, že se  to jen v poklidu doslov a „došmudlá“, v samém závěru se ještě zapsaly mezi střelce Michala a Eva.

Branky: K. Vopičková 1:0, E. Kalinová 2:0 a 10:1, T. Patryová 3:0, 4:0 a 7:0, M. Šedivá 5:0 a 9:1, E. Myslivečková  6:0, V. Hrdličková  8:0.

Sestava: branka - Veronika Gigalová, v poli - Veronika Hrdličková, Eva Kalinová, Andrea Malkusová, Barbara Mráčková, Eliška Myslivečková, Tamara Patryová ©, Štěpánka Rolniková, Michaela Šedivá, Magdaléna Tonková, Karolína Vopičková; s bolavou nohou fandila Barbora Jarošová

A hodnocení? 10:1 vypadá náramně, ale ono to opravdu nic moc nebylo. Základka měla šancí docela dost, ale nic jim nedovolila naše jistota v brance Veronika Gigalová. Obránci sice dali 4 góly, ale rozehrávka dost skřípala. Z útoku je největší pochvala pro Michalu, ostatní hráčky dost zklamaly. Tomuhle soupeři měly tyhle zkušené „střelky“ naložit daleko víc. Každopádně je fajn, že si dívky mohly zahrát. Starší byly konečně letos na hřišti pohromadě (aspoň chvilku) a mladší si to mohly taky zkusit naostro mimo trénink.

Vratislav Šťastný, trenér FC DM Bechyně