DÍVČÍ KOPANÁ

PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 13. 4. 2016

SUPŠ BECHYNĚ - ZŠ FRANTIŠKA KŘIŽÍKA BECHYNĚ 5 : 0 ( 2:0, 2:0, 1:0 )

Branky: Turková 1:0, 3:0, 4:0, 5:0, Šedivá 2:0

Sestava: branka: Iva Šimečková, v poli: Eliška Bečková, Niki Kášková, Markéta Kodymová, Nikola Pazderová, BarboraPicková, Míša Šedivá, Magdaléna Tonková ©, Aneta Turková.

Po minulém přáteláku nám vesele nebylo. A vida - dnes je to zase úplně jiné. Do šance mladice nepouštíme a sami jich máme hejno. Během chvíle nekompromisně zavěsila Eny a netrvalo dlouho a po její přihrávce zvyšovala Míša. Byla to tak krásná přihrávka z roku na zadní tyč, že jsme se smáli, že Eny vlastně dala gól o mantinel. Klasicky jsme nechaly vyniknout brankářku ZŠ a hromadu jasných šancí zazdili. Iva si v brankovišti počínala v pohodě a ještě stihla pěknými výhozy spoluhráčkám vpředu připravovat slušné šance. V druhé třetině to bylo stejné. Šancí dost, ale proměňovala zase jen Eny. A třetí třetina byla jako přes kopírák, jen se Eny trefila už jen jednou.

Hodnocení bylo o hodně radostnější než minule. Vzadu celkem bez chyb a co prošlo, to zlikvidovala výborná Iva. Vpředu se bojovalo s nasazením, což jsme si pochvalovali asi nejvíc. Čtyři a půl gólu mluví jasně, že nejlepší hráčkou zápasu byla Eny. Všechny holky zahrály docela dobře, ale zmíním jen Eli Bečkovou a Niki Káškovou, které se pořád zlepšují. Výborná zpráva - dobrých obránců není nikdy dost!

Vratislav Šťastný, trenér FC DM

PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 13. 4. 2016PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 13. 4. 2016PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ V BECHYŇSKÉ HALE 13. 4. 2016
Přípravný zápas, duben 2016. (Foto: Vratislav Šťastný)