DÍVČÍ KOPANÁ

Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014

Na soustředění do Mladé Vožice jsme vyrazili už pošesté. Je to tam parádní. Holky nabídku přijaly jako vždycky s nadšením, rodiče nebyli proti, vstříc nám vyšlo vedení školy a také pan starosta a správce haly ve Vožici. Jako vždycky - super!

Zúčastnily se současné hráčky Anička Čurdová, Simona Koudelková, Klára Kovaříková, Ivana Matoušová, Barčí Picková, Míša Šedivá, Majda Tonková a Týnka Vacková, celé soustředění absolvovaly i maturantky 2014 Kája Vopičková a Eli Myslivečková. Celou akci a její náplň zajistili trenéři Štefan Bernáth a Vráťa Šťastný. V pátek ráno za námi zajel potrénovat Evžen Kotouč.

Ve Vožici nás vítalo nové zázemí celé haly. Šatny, WC, sprchy, klubovna, posilovna - všechno nové od základů. Fakt paráda. My jsme tu jako úplně první akce!

Kromě trénování jsme měli na programu velice důležitý moment, volili jsme nového kapitána. Bylo to dost napínavé, ale nakonec volbu vyhrála Magda Tonková. Stala se naším šestým novodobým kapitánem.

Vratislav Šťastný

Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014
Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014
Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014
Přípravné soustředění ve sportovní hale v Mladé Vožici 6. - 9. 11. 2014
Zleva doprava, shora dolů: 1, 2 - nové zázemí haly v Mladé Vožici; 3 - přestávka v tréninku;
4, 5 - co jsme si uvařili, to jsme si vychutnali; 6 - nová kapitánka Magdaléna Tonková;
7 - zleva nahoře: Majda Tonková, Ivča Matoušová, Barčí Picková, Týnka Vacková, Nani
Čurdová,Klára Kovaříková; dole zleva: 
Štefan Bernáth, Simona Koudelková, Míša Šedivá,
VráťaŠťastný, Karolína Vopičková a Eliška Myslivečková. (Foto: Archiv SUPŠ Bechyně)