DÍVČÍ KOPANÁ

Přátelský zápas 22. 3. 2017

SUPŠ BECHYNĚ - ZŠ CHRÁŠŤANY  11:5 (3:0)

Branky:  5 Turková, 2 Pazderová, 1 Schwarzová, Bečková, Makovcová

Sestava: branka - Iva Šimečková, v poli - Eliška Bečková, Markéta Kodymová, Simča Makovcová, Iveta Matoušová, Nikola Pazderová, Veronika Schwarzová, Míša Šedivá, Eny Turková © .

Přátelský zápas 22. 3. 2017Přátelský zápas 22. 3. 2017

Po delších odkladech se nám konečně podařilo sehrát přáteláček s chrášťanskou základkou. Hrálo se 2 x 30 minut.  Zápas měl náboj, ale víc se bojovalo než fotbalově excelovalo. Zahřívací kolo trvalo dost dlouho a šance veškerá žádná. Eny s Verčou se snažily o narážečky, zatím ale marně. Až kolem poloviny poločasu se začala převaha projevovat a viděli jsme tři góly po pěkných akcích.

Druhou půli jsme zahájili obdrženým gólem a pak začal festival zahozených šancí. Eny s Verčou se dostávaly do jedné šance za druhou, zahodily ale, co se dalo. Eny sem tam šikovnou brankářku propálila, ale bylo to minimum. Místo toho se konečně prosadily i ostatní. Z druhé vlny se pěkně k tyči trefila Eliška, pohotová ve skrumáži byla Simča a dvakrát zazářila Niki. Napřed krásně napálila odražený míč do vinglu a za chvilku si zpracovala přihrávku a zavěsila k tyči. Chvíli před koncem to bylo pohodových 11:2. Přišel krásný závěr. Chrášťanský bombarďák v útoku nasadil neskutečnou ráži a dvakrát Ivu doslova propálil a tečku za zápasem udělala Sabča Domínová krásným obloučkem z poloviny hřiště, na který Iva prostě nedosáhla. No a 11:5 už zase zas jasné není. Kdyby ale Eny s Verčou proměnily JEN ty nejjasnější, bylo to minimálně 20! Nevadí, každý zápas se hodí.

Holky odehrály celkem svůj standart, i když o tréninku jsou často daleko lepší. I přes plno neproměněných šancí byly nejlepší Eny s Verčou.

Vratislav Šťastný, trenér FC DM