DÍVČÍ KOPANÁ

JAGA CUP 2012

Letošní setkání přineslo zase plno fajnových momentů, ale největší paráda byla, že hrály opět čtyři týmy a z toho byly tři dívčí! Jeden daly dohromady ty „nejzkušenější“ dámy, jeden dívky, které klub obnovily a jeden byl mlaďoučký současný. A doplnil je samozřejmě tradičně tým mužských. Předem bylo jasné, že to bude parádní turnaj. A byl. Všichni bojovali náramně a o pěkné okamžiky nebyla nouze. Největší slávu sklidily mladice, když nebraly ohledy na ty zkušenější, vyhrály dívčí minitabulku, od dívčích družstev nedostaly ani gól a krásnou trefou Tamary Patryové porazily silný tým oranžových. Ten ale hrál nejhezčí fotbal. Bylo na nich moc dobře vidět, že fotbal hrály za Bechyni opravdu dobře.

Hrálo se každý s každým dvoukolově, a tak jsme strávili na hřišti krásné odpoledne. Pak se šlo samozřejmě všechno ještě probrat na tiskovku do Jupiteru a i tam to bylo moc fajn. Museli jsme konstatovat, že nejlepším brankářem byla Vlaďka Staňková ze zkušených, nejlepším střelcem Pavla Hrychová a nejlepšími hráčkami Pavla Hrychová a Zdenka Rokůsková.

Před rokem jsme slibovali, že ty "maličké" to těm starším letos řádně předvedou, protože budou ještě o hodně lepší. A jsou! Že porazily oranžový tým je ohromný úspěch a holky nádherně navázaly na dva dny starý úspěch z vítězného Jarního turnaje. Zaslouženě. Hrály s ohromným nasazením a všechny starší hvězdy je moc chválily! Tak zase za rok.

JAGA CUP 2012JAGA CUP 2012
JAGA CUP 2012JAGA CUP 2012
Družstva, která odehrála Jagacup 2012 (foto: Vratislav Šťastný)

Sestavy:
Modrá - Jolana Budíčková, Julie Budíčková, Monika Gajdošová, Jitka Hadáčková, Radka Hebláková, Romana Křížková, Jarka Lutovská, Zdenka Rokůsková, Vlaďka Staňková a Radek Novák.
Oranžová - Martina Hliňáková, Pavla Hrychová, Margita Hůrková, Štěpánka Hůrková, Markéta Kalivodová, Eliška Majerová a Marian Pekár.
Zelená - Andrea Hodíková, Veronika Hrdličková, Andrea Malkusová, Eliška Myslivečková, Tamara Patryová, Kristýna Vacková, Karolína Vopičková a Štefan Bernáth.
Strakatá - Pepa  Dušek, Jirka Jíra, Evžen Kotouč, Ota Leitgeb (nehrál), Milan Vágner, Honzik Šťastný, Radek Šťastný a Vratislav Šťastný.

A výsledky? O ty sice až tak nešlo, ale přece:
Modrá - Zelená  0:1 (Vopičková)
Oranžová – Strakatá  0:2  (Jíra, Dušek)
Oranžová – Modrá  1:0 (Š. Hůrková)
Zelená - Strakatá  0:4 (3 R. Šťastný, Jíra)
Modrá - Strakatá  0:1 (R. Šťastný)
Zelená - Oranžová  1:0 (Patryová)
Zelená - Modrá  1:0 (Myslivečková)
Oranžová – Strakatá  1:1  (Hrychová - Vágner)
Oranžová – Modrá  3:0  (2 Hrychová, M. Hůrková)
Zelená - Strakatá  1:5 (Vopičková - 3 Kotouč, R. Šťastný, Vágner)
Modrá - Strakatá  1:3  (Hadáčková - 2 Jíra, Dušek)
Oranžová - Zelená  0:0

JAGA

modrá

oranžová

zelená

strakatá

 

 

 

modrá

2012

0 : 1

0 : 3

0 : 1

0 : 1

0 : 1

1 : 3

1 : 10

0

4.

oranžová

1 : 0

3 : 0

2012

0 : 1

0 : 0

0 : 2

1 : 1

5 : 4

8

3.

zelená

1 : 0

1 : 0

1 : 0

0 : 0

2012

0 : 4

1 : 5

4 : 9

10

2.

strakatá

1 : 0

3 : 1

2 : 0

1 : 1

4 : 0

5 : 1

2012

 16 : 3

16

1.

Střelci gólů: 4 - Radek Šťastný, Jiří Jíra; 3 - Pavla Hrychová, Evžen Kotouč; 2 - Karolína Vopičková, Josef Dušek, Milan Vágner; 1 - Jitka Hadáčková, Margita Hůrková, Štěpánka Hůrková, Pávla Hrychová, Eliška Myslivečková, Tamara Patryová

Rozdali jsme pamětní keramické plakety, které letos dělal Miroslav Oliva a a byly moc pěkné. A všichni jsme se shodli na tom, že ze všeho nejlepší stejně vždycky byl, je a doufejme, že ještě dlouho bude bechyňský dívčí fotbal! On už se tu hraje neuvěřitelných 27 let!
 

Vratislav Šťastný, trenér FC DM